Charlotte
Bisserup
Bechfeldt

Charlotte Bisserup Bechfeldt

MERE FRIHED TIL DEN ENKELTE

Jeg tror fuldt og helt på, at vi som land og som samfund får mest udbytte af at fodre den gås som lægger guldæg. Jeg mener, at det private erhvervsliv er fundamentet for vækst og udvikling i hele samfundet. De udfordringer, vi står over for blandt andet på det grønne område, er kommet for at blive – og det giver muligheder. Jeg ser danske virksomheder som en del af den konstruktive løsning, men det forudsætter ordentlige rammevilkår.

I øjeblikket har vi en regering, hvor dét at tage en uddannelse eller være erhvervsdrivende nærmest er et fyord. Talenter må ikke dyrkes, men skal i stedet have dårlig samvittighed over egen formåen.

Jeg forstår ikke det sorte/hvide billede, som bliver opstillet, og jeg køber ikke ind på præmissen. Intet samfund bliver mere lige af, at de rigeste bliver fattigere – tværtom.

Så lad os nu gøre kagen større, se langsigtet og ud i verdenen fremfor hele tiden at sumpe rundt i egen andedam. Vi kan, og skal mere end det.

Derfor vil jeg som folketingskandidat også arbejde benhårdt for:

  1. at de gode løsninger findes i spændingsfeltet mellem private tilbud og offentlige services og ikke er hinandens modsætninger

  2. at vores elever allerede i folkeskolen bliver inspireret til at tænke selvstændigt og innovativt, og får indsigt i, at der er mange forskellige veje at gå

  3. at mennesker er bedst til at træffe beslutninger i eget liv, og at velfærd også er at have ret over sine egne penge.

Kontaktinformation

Venstres folketingskandidat for Greve/Solrød Kredsen

stem@charlottebisserup.dk
T. 28 83 17 02

FAKTA OM CHARLOTTE BISSERUP BECHFELDT

Job
Arbejder til dagligt i konsulenthuset Rud Pedersen som Public Affairs Director

Politisk erfaring
Opnåede 4.088 stemmer ved sidste folketingsvalg og er dermed 1. suppleant til Folketinget 

Civilstand
Bor på Amager med min kæreste, hans to børn og vores hund Bertil

Uddannelse
Cand. mag i Film- og Medievidenskab.