Kim
Sunesen

Kim Sunesen med V-baggrund

FOLKESKOLE I SÆRKLASSE, PERSONLIGT ANSVAR, LAVEST MULIG SKAT

Mit engagement

Mit engagement i politik er drevet af ønsket om at gøre en forskel og være en del af udviklingen af Solrød Kommune – det er min drivkraft!

Super engagerede medarbejdere

Vi har en rigtig god folkeskole i Solrød Kommune spækket med super engagerede medarbejdere. Vi skal fortsat have en stærk faglighed i vores folkeskoler med fokus på at forme livsduelige nysgerrige verdensborgere, som har appetit og mod på en global verden.

Dem, der kan selv, skal selv!

Det er hverken sundt eller attraktivt at være for længe på overførelsesindkomst – man mister opdriften til at klare sig selv. Derfor skal det kunne betale sig at være på arbejdsmarkedet. Det giver også bedre livskvalitet!

Vi har et konkurrencedygtigt skatteniveau i Solrød og ligger som nr. 13 ud af 98 kommuner i Danmark. Det, synes jeg, er et rimeligt niveau og placering, og det betyder at, hvis vi skal finansiere nye tiltag, så er der andre områder, som vi skal gøre mindre af.

Vi skal ikke finansiere mere service med lån eller hævede skatter, tværtimod skal vi forsøge at sænke skatten, hvis det er muligt.

Kontaktinformation

2. viceborgmester
Formand for Familie- og uddannelsesudvalget

ksu@solrod.dk
T. 21 69 26 90

FAKTA OM KIM SUNESEN

  • 49 år
  • Har to børn – Augusta på 19 år og Bertram på 16 år
  • Handelsuddannelse
    International træhandler


Politisk erfaring

Næstformand i Familie- og Uddannelsesudvalget siden 2009. I 2013 tiltrådte jeg
som viceborgmester for Solrød kommune.