Henning
Arlofelt
Petersen

Venstresolrod Kv21 Kandidat Henning Ap

HANDELSLIVET, DE ÆLDRE, TRYGHED OG ET GODT IDRÆTSLIV

Mine mærkesager er gode handelsmuligheder i Solrød, bedre ældrepleje og flere ældreboliger, tryghed i byen og muligheden for et godt idrætsliv i kommunen.

Et godt handelsliv

Jeg vil gerne arbejde for, at borgerne ikke behøver at tage uden for kommunen for at gøre deres indkøb, og det meste skal kunne gøres her i Solrød og Havdrup. Det er noget, der betyder noget særligt for mig, da jeg selv har været med til at udvikle Solrød Center, siden det åbnede i 1975 – både som chef i et supermarked, som centerchef og siden som ejer af lokalavisen Solrød Avis.

Jeg har boet i Solrød Kommune siden 1980. Jeg har i den tid altid stemt på Venstre, og jeg har været medlem af Venstre i mere end 18 år. Jeg har stemt på og støttet Venstre, fordi det er et parti, som siden 1970 har haft borgmesterposten, og som har været med til, at vi i dag har en god kommune med en god økonomi, at her er trygt at bo, og at flere og flere flytter til Solrød Kommune.

Børn, voksne og ældre kan følge sig trygge

For mig er det vigtigt, at børn, voksne og ældre kan følge sig trygge ved at bo i Solrød Kommune. Her har vi alle muligheder for at få et godt liv – med skov, strand, natur og et godt idræts- og foreningsliv. En af de ting, jeg blandt andet vil arbejde på i næste valgperiode, hvis jeg bliver valgt, er flere ungdomsboliger og flere ældreboliger.

Kontaktinformation

hap@solrod.dk
T. 40 38 15 01

Om Henning

  • 70 år
  • Gift med Lis og har 2 døtre og 5 børnebørn
  • Slagteruddannet
  • Ejer af Solrød Medie Hus/viborher.dk

ERFARING

  • Medlem af Venstre siden 2005 og i Venstres bestyrelse i 4 år.

Venstresolrod Udraabstegn
Vesntresolrod V Taleboble

Tilmeld dig vores nyhedsbrev