Seneste nyt

venstre_i_solrod_nyhed_nyt_fra_venstre

Styrket lokalt politi

Det er vigtigt, at borgerne i hele Danmark føler sig trygge. Derfor er der behov for en mere lokal og
borgernær politiindsats. Regeringen har i dag præsenteret et udspil, der med 14 konkrete initiativer
styrker det nære og lokale politi og den gode, tillidsfulde kontakt til borgerne.

Læs mere
venstre_i_solrod_nyhed_nyt_fra_venstre

Budget 2018

Budgettet sikrer uændret serviceniveau med enkelte målrettede forbedringer fx genindførelse af rengøring minimum hver anden uge hos visiterede ældre. Endvidere tager de såkaldte demografipuljer højde for, at vi kan imødekomme de udfordringer der er ved, at vi Solrød’ere bliver ældre og ældre.

Læs mere
venstre_i_solrod_nyhed_venstre_tager_skraldet

Venstre ta´r skraldet

”Arbejdsugens slutning bød igen på Fyraftens Fredag i Solrød Center. Rigtig mange mennesker nød musikken fra bandet “We Love Sanne”, og de fik samtidig lidt godt til ganen, da grill, isterninger og fadølsanlæg var tunet til topform.​

Læs mere
venstre_i_solrod_nyhed_10solrod

Vi vil kæmpe for 10Solrød!

Venstre på Christiansborg har stillet forslag om at 10. klasserne skal flyttes ind på erhvervsskolerne – Og det har mødt bred opbakning. Årsagen er at man ønsker at styrke erhvervsuddannelserne og at 10. klasserne på Folkeskolerne generelt ikke formår at løfte eleverne tilstrækkeligt.

Læs mere

Venstres 3. åbne udviklingsworkshop

Der er valg til byrådet den 21. november 2017, og onsdag aften havde Venstre i Solrød inviteret til den sidste af 3 åbne udviklingsworkshops inden sommerferien 2017, med fri adgang for alle interesserede borgere i Solrød Kommune.

Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev