Linea
Søgaard-
Lidell

Linea Søgaard Lidell

KLIMAPOLITIK I EU

Linea Søgaard-Lidell arbejder især med klimapolitik i EU. Som medlem af Europa-Parlamentets miljø-, klima- og sundhedsudvalg har hun direkte indflydelse på den lovgivning, der bliver til i Bruxelles.

Udover det har hun plads i økonomiudvalget, hvor hun fokuserer på at skabe en stærk økonomi med gode vækstmuligheder for private virksomheder.

Linea Søgaard-Lidell har som den eneste dansker plads i den arbejdsgruppe, som skal følge pengene fra EU’s store corona-hjælpepakke på 750 mia. euro.
Hendes opgave er at være Parlamentets vagthund og sikre, at pengene bliver brugt effektivt og på klima og digitalisering, som man har aftalt.

Venstre er det største danske parti i Europa-Parlamentet med hele fire medlemmer, og Linea arbejder tæt sammen med sine tre Venstre-kollegaer Morten Løkkegaard, Søren Gade og Asger Christensen, hvis kontorer ligger lige ved siden af Lineas.

Kontaktinformation

Medlem af Europa-Parlamentet
linea.sl@live.dk

T. 22 13 58 55

FAKTA OM LINEA SØGAARD-LIDELL

Politisk erfaring
Linea Søgaard-Lidell sidder i Europa-Parlamentet og er valgt i Sjællands Storkreds. Linea stillede op som politiker for første gang ved valget i 2019 og fik et flot resultat med mere end 24.000 personlige stemmer.

Civilstand
Linea er gift med Alexander og har en lille datter Ellen, der kom til verden fem dage efter, at Storbritannien forlod EU i begyndelsen af 2020.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev