Mathilde
Heinze

Venstresolrod Kv21 Kandidat Mathilde

BØRN, UNGE, UDDANNELSE, IDRÆTS- OG FORENINGSLIV

Jeg har været aktivt medlem af Venstres Ungdom siden 2017 og har igennem hele min opvækst haft stor glæde af Solrød Kommunes mange idrætsforeninger. Jeg er ung i Solrød og mener, at det er vigtigt, at byrådet afspejler alle aspekter i vores dejlige kommune. Solrød er god til at tiltrække børnefamilier med vores gode dagstilbud og kommunens rolige omgivelser.

Disse ting skal vi værne om og hele tiden stræbe efter at udvikle os på, så vi altid kan sørge for, at vores børn og unges trivsel er i højsædet. På den måde giver vi dem de bedste muligheder for at gribe verden, når de engang er blevet voksne.

Vores idræts-og foreningsliv i Solrød er fantastisk. Det er vigtigt, at vi fortsat prioriterer at have en kommune med masser af aktiviteter og arrangementer, der er med til at favne kommunens borgere på tværs af alle aldre. Hvis vi sørger for, at vi har en bred skare af aktiviteter og foreninger, kan vi være med til at danne særlige bånd mellem borgerne i kommunen og give dem glæden ved at mødes om fælles interesser.

Kontaktinformation

mathildeheinze@vu.dk
T. 30 56 65 66

”JEG ER UNG, ENGAGERET OG HAR MASSER AF BLOD PÅ TANDEN. DERFOR ØNSKER JEG AT VÆRE DIN UNGE STEMME TIL KOMMUNALVALGET 2021”

OM Mathilde

  • 19 år
  • Igangværende gymnasial uddannelse
  • Formand for Venstres ungdom Greve/Solrød
  • Opvokset i Solrød Kommune
  • Medlem af Solrød Rideklub siden 2014

ERFARING

  • Medlem og aktiv hos Venstres Ungdom siden 2017 

Venstresolrod Udraabstegn
Vesntresolrod V Taleboble

Tilmeld dig vores nyhedsbrev