Michael
Arnø

venstresolrod_kv21_kandidat_michael

FORENINGSLIV, SKOLER, DAGTILBUD, ØKONOMISK ANSVARLIGHED OG NATUR

Jeg ønsker, at Solrød skal forblive et godt sted at bo.

Mine mærkesager er understøttelse af de frivillige foreninger, gode dagtilbud, en folkeskole med kvalitet, natur i balance samt bæredygtig økonomi.

Mangfoldige dagtilbud og skoler er noget, jeg som familiefar har lært betyder utroligt meget, når alle ender skal mødes i en moderne families hverdag – hvor vi sammen forsøger at give børnene en tryg og lærerig opvækst.

Frivillige foreninger

Frivillige foreninger har altid betydet meget for mig, både som barn og voksen. Derfor mener jeg, disse er vigtige tilbud, som vi sammen skal værne om og støtte op om.

Solrød er en naturskøn perle, med det helt særlige kendetegn i stranden – jeg ønsker at værne om denne, så vi fortsat kan nyde naturen, som en del af vores hverdag.

Den kommunale økonomi er i dag sund, og det skal den også være i fremtiden. Jeg vil med omhu og omtanke fastholde en stærk økonomi, da denne er grundlaget for initiativer i og udviklingen af Solrød. Det vil nødvendigvis kræve balance imellem mulighederne og de prioriterede valg, der følger.

Kontaktinformation

Medlem af Familie- og uddannelsesudvalget, Folkeoplysningsudvalget, Handicaprådet samt Hyrevognsudvalget for Greve og Solrød Kommuner

miar@solrod.dk
T. 20 43 16 96

”VORES KOMMUNALE ØKONOMI ER I DAG SUND, OG DET SKAL DEN OGSÅ VÆRE I FREMTIDEN”

OM MICHAEL

  • 48 år
  • Gift med Kristina og har 3 børn
  • Revisionsbaggrund og Diplomuddannelse i IT-ledelse
  • Leder af Compliance  & Security hos e-nettet
  • Formand for Natteravnene i Solrød

ERFARING

  • Medlem af Venstre i Solrød siden 2014
  • Byrådsmedlem siden 2018
venstresolrod_udraabstegn
vesntresolrod_V_taleboble