Peter
Klokker

Peter Klokker med V-baggrund

INDIVIDUALITET, LANDSBYLIV, UNGDOMMEN, EFFEKTIVITET OG ORDENTLIGHED

Når jeg ser på Solrød Kommune, ser jeg en kommune med rigtig mange forskellige mennesker, og derfor mener jeg, det er vigtigt at lytte til og respektere alle i Solrød Kommune, så den er din og min kommune.

Det, at vi er forskellige, gør, at der er mange mindretal, men i et levende liberalt demokrati er det vigtigt at lytte til mindretallene for at kunne lave nogle løsninger, som alle bliver glade for i sidste ende.

Jeg vil fokusere på de ting, der betyder noget for dig og mig i hverdagen og de ting, jeg synes er nødvendige i en kommune som vores.

Landsbyerne, de unges muligheder i kommunen, at skabe en kommune der er effektiv, ordentlig og har god sammenhængskraft.

Og liberal kommune, hvor individualitet skal respekteres og understøttes, hvad enten man er ung eller gammel eller er fra by eller land.

Kontaktinformation

Medlem af Familie- og uddannelsesudvalget. Suppleant i Handicaprådet.

pkl@solrod.dk
T. 21 20 90 60 

FAKTA OM peter klokker

  • 57 år
  • Ugift, to voksne børn  
  • Uddannet indenfor IT, ledelse og navigation
  • Eget firma indenfor IT, markedsføring og reklame


Politisk erfaring

Suppleant for Venstre i Solrød siden 2017. Medlem af byrådet siden oktober 2020, hvor jeg overtog pladsen efter Sabrina Zimmemann. Sidder i diverse råd, bestyrelser og arbejdsgrupper. Tidligere formand for menighedsrådet.