Vækst idérigdom viden passion

for

Bæredygtig vækst og lokale arbejdspladser

Erhvervslivet er en vigtig forudsætning for vores velfærdssamfund. Venstre i Solrød ønsker at understøtte og videreudvikle de lokale virksomheder og styrke samarbejdet med erhvervslivets respektive organisationer.

I kommunen har vi en rig underskov af erhvervsvirksomheder – store som små – og for dem vil vi sikre de bedste forudsætninger for at skabe den bæredygtige vækst og de lokale arbejdspladser, som er en vigtig forudsætning for hele vores velfærdssamfund.

Solrød Erhvervsservice er nyetableret i 2021 i samarbejde med Erhvervshus Sjælland. Med dette samarbejde ønsker vi at understøtte og videreudvikle det lokale erhvervsliv – gerne i samarbejde med deres respektive organisationer.

Venstre vil i den kommende valgperiode fokusere yderligere på at skabe og støtte virksomhedernes etablerings- og vækstmuligheder ved at:

  • forbedre og understøtte de generelle vilkår
  • fokusere på at effektivisere kommunens arbejdsprocesser i god dialog med nuværende og kommende virksomheder, så virksomhederne hurtigere og smidigere kan omsætte deres planer i praksis
  • tilrette Solrød kommunes indkøbspolitik, så lokale virksomheder altid skal spørges og have mulighed for at afgive tilbud
  • styrke vores handelscentre.


Dialog og kommunikation mellem erhvervslivet og Solrød Kommune er af afgørende betydning for at kunne fokusere på virksomhedernes behov, og vi vil arbejde for at få klarlagt, om der er behov for et erhvervsråd i Solrød Kommune, som kan bidrage til økonomisk vækst, virksomhedernes udvikling og lokal beskæftigelse. 

IVÆRKSÆTTERI

Vi ønsker at fremme iværksætteri mest muligt, og vil have fokus på, at Solrød Erhvervsservice løfter denne vigtige opgave.

Vi har brug for at sikre, at iderigdom, passion og viden bliver til økonomisk vækst og ikke mindst til arbejdspladser i kommunen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev