et rigtigt
forenings-og idræts-
budget

Solrøds budget for 2021 er et rigtigt forenings- og idrætsbudget – der er nemlig en række tiltag som i den grad varmer både mit Venstre-, mit Forenings- og mit Idrætshjerte.

Coronaen påvirker stort set alt og dermed også vores mange foreninger – der er både udgifter til værnemidler, tab af medlemmer og mindre indtægter både i form af mistet entre og et noget sværere sponsormarked.

Budgettet søger at hjælpe foreningerne, så de klarer skærene under Coronaen og dermed står klar med fuld styrke, når vi igen om forhåbentlig ikke for lang tid, kan opleve noget mere normaltid.

Byggeriet af Strandens Hus starter i 2021 og skal stå færdigt i 2022 – det vil løfte mulighederne og vilkårene for vores strand- og vandforeninger massivt. Det er tiltrængt, og vil sikre mange flere muligheden for et aktivt og helsende friluftsliv. Vi er og bliver en Strandkommune.

En hal 4 ved Solrød Idræts Center er længe ønsket af foreningerne. Byggeriet starter i 2021, og hallen skal stå færdig i 2022. Den vil give tid, plads og luft i halfordelingen, så foreningerne får bedre mulighed for at sikre idrætstilbud – også i den attraktive tid for den travle familie. Faktisk vil denne hal være den første, som primært bygges med baggrund i idrætsforeningernes behov og ønsker.

Kunstgræsbane naturligvis også i Havdrup. Projektering og etablering sker, så banen kan tages i brug i 2021. Selvom vi er en lille kommune, så er fodbold en sport, som dyrkes lokalt – også i Havdrup.

Lidt tilbage til Strandens Hus. Så er der ved Østre Strandvej også en badebro – en badebro som vi gerne ser kan benyttes af alle borgere. Derfor skal mulighederne for at forlænge badebroen på landsiden, så også gangbesværede, kørestolsbrugere m.fl. kan komme ud og få dyppet tæerne.

Med venlig hilsen
Ivar Haugaard-Hansen
Byrådsmedlem
Formand for Social-, Sundheds- og Fritidsudvalget
Venstre i Solrød

Del indlæg

Tilmeld dig vores nyhedsbrev