[page_title]

Baggrund V

Ved en happening i dag på Fritid i Solrød i Solrød Center blev Naima Simring udnævnt til æresmedlem af Venstre i Solrød for hendes mere end 40-års utrættelige politiske arbejde i Solrød Byråd, Roskilde Amtsråd og Regionsrådet i Region Sjælland.

Formand Stig Johansen fortalte de fremmødte, at bestyrelsen havde fået en opfordring fra et mangeårigt medlem om at gøre Naima Simring til æresmedlem. Formanden berettede, at en enig bestyrelse var hurtig til at træffe beslutningen, selvom det kun er få beskåret, at få den fornemme og velfortjente titel.

Gruppeformand Niels Hörup holdt derefter en tale til Naima Simring, hvor han bl.a. fortalte, at hun er det byrådsmedlem, som har siddet længst – 29 år og 7 måneder for at være præcis. Det svar til næste 8 valgperioder, mens Roskilde Amtsråd har haft glæde af hendes virke i 12 år, og Regionsrådet i 4 år.

Ud over dette politiske arbejde, har Naima Simring haft utallige politiske tillidshverv ved siden af en række øvrige tillidsposter (tidligere såvel som nuværende); bl.a. formand og medlem af Jersie-Kirke Skensved menighedsråd, Villabyernes Boligselskab, KLAR Forsyning og Ældrerådet i Solrød Kommune.

 

Naima Aeresmedlem

Tilmeld dig vores nyhedsbrev