tilskud til
nyt klubhus
til solrød FC

Et enigt byråd har med bevilling af et betinget anlægstilskud på 850.000 kr. gjort sit til, at Solrød Fodbold Club kan realisere deres ønske om eget permanent klubhus

Dermed kan en langstrakt historie forhåbentlig snart se sin ende.

Solrød Fodbold Club har sådan set altid haft eget klubhus. Men en historik med etablering af Væksthus, et gammelt nedslidt klubhus, et ønske om at komme tættere på både SIC og fodboldbaner skabte tilbage i 2007 den såkaldte klubhusaftale – en aftale mellem fodboldklub og kommune om etablering af et permanent klubhus.

Af mange forskellige årsager blev det dog aldrig til mere et midlertidigt pavillon-klubhus, og med baggrund i både etablering af klubfaciliteter (Hjerterum) i SIC, udløb af midlertidig godkendelse og ingen konkrete planer om nyt klubhus blev klubhusaftalen opsagt sidste sommer.

Så hér – i det man vel kalder 11. time – er der nu med baggrund i en konkret henvendelse fra Solrød Fodbold Club kommet skub i sagen. Derfor det bevilgede anlægstilskud.

Solrød Fodbold Club er gjort bekendt med regler og vilkår, når man taler både byggeri på kommunal lejet grund, anlægstilskud mv.

Alt dette gør forhåbentlig, at vi senest 1. april 2022 kan se Solrød Fodbold Club i eget permanent klubhus, mest sandsynligt beliggende i volden mellem kunstgræs- og opvisningsbane – ud fra fodboldklubbens ønske den mest fordelagtige placering.

I Venstre glæder vi os voldsomt over den positive udvikling her i 11. time. Og vi krydser alt, hvad krydses kan, for at Solrød Fodbold Club når i mål med projektet.

Med venlig hilsen
Ivar Haugaard-Hansen
Formand for Social-, Sundheds- og Fritidsudvalget
Venstre i Solrød

Del indlæg

Tilmeld dig vores nyhedsbrev