solrøds
kandidat til
regionsrådet

Når vi den 16. november 2021 går til valgurnerne for at vælge byrådet for de kommende 4 år, skal vi samtidig vælge repræsentanter til regionsrådet for Region Sjælland

Fra Solrød er vi glade for at kunne præsentere vores kandidat John Eli Andersson, som har boet i Solrød kommune i mange år.

John er født i 1962 og har to børn på hhv. 25 og 28 år, fraskilt og bor sammen med Lone i Havdrup. Af hjemlige interesser er der hus og have, hunde (Broholmere), familie med meget mere. Han har cyklet til Paris to gange, den sidste gang var sønnen med, og har gennemårene været vidt omkring i verdenen.

I dag arbejder John med kursusvirksomhed, hvor han bl.a. underviser i bestyrelsesarbejde, controlling, økonomistyring såvel den offentlige som private sektor, ledelsesuddannelser m.fl..

Han er endvidere tidligere adjunkt på CBS samt associeret professor på Ingeniørhøjskolen i København og siden 2004 på Københavns Universitet.

Johns baggrund er en militæruddannelse samt cand. polit. fra Københavns Universitet. Han har endvidere læst på Harvard Business School samt Handelshøiskolen i Norge i forbindelse med udarbejdelse af Ph.d. på CBS. Hertil kommer mange ekstra kurser med mere.

I forbindelse med ovenstående er der udgivet 20-25 artikler og bøger inden for ledelse, økonomi og Activity Based Costing Management etc.

Arbejdslivet er startet som selvstændig i nogle år, derefter Manager Finance/Vice Precident i Maersk Air I/S/Maersk Travel. Dernæst CEO i SHARP, Erhvervsforsker i Novo Nordisk A/S og CEO i CLG A/S m.fl. Undervejs har John undervist på forskellige uddannelsesinstitutioner.

John har siddet i forskellige bestyrelser herunder Permobil A/S, Handelshøjskolecentret (i dag Syddansk Universitet), Hotel Skagen Strand, CLG A/S med flere.

I fritiden har John været medlem af Lions Club International, der er verdens største humanitære organisation. John er i dag Vice Distriktsguvenør og har siddet i bestyrelsen for organisationen i 6-7 år.

Venlig hilsen
Venstre i Solrød

sommerhilsen fra byens hold kv21 kommunalvalg

Foto Niels H 1

NIELS HÖRUP

“Vores slogan ”Solrød for fremtiden” udtrykker vores fortælling og vores vej frem mod 2030. Strandområdet er lækkert, vi har de hyggelige landsbyer med middelalderkirkerne, det åbne land og den grønne stationsby Havdrup. Vi bor godt og trygt i Solrød, og det skal vi holde fast i. Men samtidig skal vi udvikle vores dejlige kommune. Jeg ønsker alle en dejlig sommer”.

Foto Kim Sunesen

KIM SUNESEN

“Håber du og din familie får en fantastisk sommer. Nyd det – og nyd hinanden!”

Foto Ivar

IVAR HAUGAARD-HANSEN

“2021 er valgår og til november er der valg til det lokale byråd. Jeg stiller op igen – men før jeg vil trætte dig med mine meninger om alt mellem himmel og jord, og især om Solrød Kommune, har vi alle brug for en god lang sommerferie. Meget gerne uden for meget Corona – så god sommerferie til dig og dine”.

Foto Lene

LENE STEVNHOVED

“Sommeren står for døren, og jeg tror ikke, jeg er ene om at mene, at Solrød her viser sig fra sig bedste side. Efter ferien kommer vi for alvor til at mærke, at der er valg til byrådet til november. Som kandidat på Venstres liste vil jeg med glæde tage imod input fra alle, som har noget på hjertet, når det gælder Solrød for Fremtiden. For indsigt giver udsyn. Med ønsker om en skøn sommer til alle jer Solrødder”.

Foto Michael

MICHAEL ARNØE

“Så er det blevet sommer – og ferie for de fleste. Jeg ønsker alle en fantastisk sommerferie, da jeg tror, at vi alle har behov for en pause fra Corona-restriktioner og hverdagens mange gøremål. Personligt vil jeg nyde sommerferien med familie og venner for at få ladt de mentale batterier op, før valgkampagnen sætter ind og alting pludselig går stærkt. God sommer – god valgkamp – SOLRØD FOR FREMTIDEN!”

Foto Dina

DINA OXFELDT

“Her i Solrød stiller vi med BYENS HOLD, der er bredt repræsenteret efter kvalifikationer, alder, køn og etnicitet. Venstre står for stabilitet, fornyelse og forandring til gavn for alle borgere. Jeg vil – som jeg har brugt mine mange år i byrådet på – til stadighed stå vagt om vores svage og ældre borgere. Rigtig god sommer – tag evt. børnene med ned og hils på køerne for enden af Lyngagervej”.

Foto Henning Ap

HENNING A. PEDERSEN

“Jeg vil hermed ønske alle borger i Solrød en rigtigt god sommer. Pas godt på jer selv og andre i disse tider. Bedste sommerhilsner Henning”

Foto 1 Lars

LARS MARK

“Som en af de nyeste i flokken, vil jeg ønske jer alle en rigtig god sommer. Jeg glæder mig til at komme i gang! Som helt grøn i faget, vil jeg suge den enorme viden, I alle har, til mig. Jeg ser frem til at blive klædt på til at kunne hjælpe Solrød med stadig at være en helt igennem fantastisk kommune at bo i. At fortsætte den linje, der er lagt. Jeg er helt sikker på, at vi er på rette vej”.

Foto Betinna 2 Theone

BETINNA NØRRING

“Jeg stiller op for Venstre i Solrød og vil bidrage med omsorg og omtanke for vores unge og ældre borgere, hvis jeg bliver valgt. Lige nu går jeg her i sommeren og gør mig klar til valget i efteråret. Jeg kan varmt anbefale, at tage en tur på stranden og nyde en gåtur eller tage en dukkert i vandet. Eliksir for sjælen”.

Foto Peter Klokker

PETER KLOKKER

TEKST MANGLER… 

Foto 1 Musa

MUSA AKIN

“Husk at støtte de lokale butikker”.

Foto 2 Niels V

NIELS VALSTEDGAARD

“Jeg stiller op til byrådet, fordi jeg gerne vil gøre mit til, at Solrød kommune også efter kommunevalget forbliver en veldrevet og attraktiv kommune, der er rigtig god at bo i – lige meget hvor man geografisk bor i kommunen. God sommer til alle!”

Foto Stig

STIG H. JOHANSEN

“Varmen er kommet til landet og coronaen har sluppet sit greb i vores liv. Vi skal tilbage til hverdagen og arbejde for vores dejlige kommune, så den kan blive ved at være det bedste sted at leve og bo. Solrød for fremtiden!”

Foto Henning M 3

HENNING MADSEN

Der sker mange ting i kommunen, og lige nu er jeg meget engageret i Solrød bæk projektet og Solrød som ‘Danmarks vildeste kommune’. Det er et super projekt, som vil gavne rigtigt mange borgere og løse udfordringer for flere lodsejere, f.eks. at skabe mere biodiversitet i Solrød bæk samtidigt med, at vandafledningen fra Havdrup bliver mere effektiv”.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev