Charlotte
bisserup
bechfeldt
ny kandidat

En folketingskandidat med X-faktor er valgt til at overtage Bertel Haarders valgkreds

Efter 40 år i dansk politik meddelte Bertel Haarder i februar, at han ikke havde tænkt sig at genopstille til næste folketingsvalg.

Dermed har Venstre i Greve/Solrød-kredsen skulle finde en ny folketingskandidat, og i aftes valgte Venstres medlemmer så enstemmigt Charlotte Bisserup Bechfeldt, som hans efterfølger på et digitalt opstillingsmøde. Bertel udtaler:

“Charlotte Bisserup er et naturtalent med lige dele borgerlig, liberal og national profil. Hun har sunde holdninger til, hvad det offentlige skal blande sig i. Hun er en slider, der sætter sig mål og ikke giver op så let. Det var flot, at hun som ny kandidat fik 4.088 stemmer sidste gang og blev første suppleant. Ved næste valg skal hun have det sidste skub ind i Folketinget”

Charlotte har det man kan kalde X-faktor. Hun er talentfuld, ambitiøs og så kæmper hun for, hvad hun tror på. Jeg ser utrolig meget frem til samarbejdet med Charlotte, og er helt overbevist om, at hun bliver et kæmpe aktivt for Greve/Solrød-kredsen og vores lokalområde”, siger Kim Sunesen, der er formand Venstres kredsbestyrelse i Greve/Solrød-kredsen. 

Charlotte Bisserup Bechfeldt var opstillet til sidste folketingsvalg og opnåede ved valget 4.088 stemmer, og er i dag 1. suppleant for Venstre til Folketinget.

“Min far har boet i Greve i mange år, så jeg har været her en del igennem min opvækst og føler, at jeg kender området godt. Jeg glæder mig dog til at komme endnu mere rundt i både Greve og Solrød og blive inspireret i mit politiske arbejde af de mange ildsjæle, virksomheder og foreninger, som er i de to kommuner”, siger Charlotte Bisserup Bechfeldt, som til dagligt arbejder i konsulenthuset Rud Pedersen.  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev