Budget 2018

Dit og mit Solrød har nu fået et budget der rækker de næste fire år frem . Det er godt for alle os der bor i Solrød Kommune.

Vi tre Venstre-folk med sæde i Social-, Sundheds- og Fritidsudvalget har særligt meget at glæde os over.

Budgettet sikrer uændret serviceniveau med enkelte målrettede forbedringer fx genindførelse af rengøring minimum hver anden uge hos visiterede ældre. Endvidere tager de såkaldte demografipuljer højde for, at vi kan imødekomme de udfordringer der er ved, at vi Solrød’ere bliver ældre og ældre.

På anlægssiden sker der mange ting over de kommende år:

Vi sætter ekstra skub i processen med et Strandens Hus, så vi forhåbentlig kan se frem til, at tage første spadestik i løbet af 2020 – det bliver en stor ting for Solrød.

Vi har fået præciseret at udbygningen af Solrød Idrætscenter skal være i form af en såkaldt 20×40 hal. Vi har desværre været nødt til, at udskyde byggestart på ubestemt tid, da vi er afhængige af grundsalgsindtægter, dette for ikke at slå bunden ud af kassebeholdningen.

Vi går igang med en omdannelse af Biblioteket således at det bliver et naturligt samlingspunkt for kulturelle arrangementer.

Derudover har vi for første gang budgetteret med en kunstgræsbane til sportslige aktiviteter i Havdrup. Ganske vist først om nogle år. Men det er på, og det bliver til noget.

Som særligt fokusområde er det aftalt at vi skal se på, hvordan vi bedst sikrer boliger til vores ældre borgere, som gerne vil skifte det større parcelhus ud med en mindre bolig – i denne proces skal vores Ældreråd naturligvis indrages.

Alt i alt et budget som er i tråd med det program som Venstre i Solrød gik til valg på sidste år, og som i høj grad medvirker til, at gøre “Dit og mit Solrød” til det bedste sted at leve og bo.

 

Ivar Haugaard-Hansen

Jane Noer

Henning Arlofelt Petersen

 

Del indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev