Dina Oxfeldt
erstatter
Jane Noer i
Solrød Byråd

Som 1. suppleant på Venstres liste er Dina Oxfeldt trådt ind i Solrød Byråd.

Årets første byrådsmøde i Solrød Kommune den 27. januar begyndte med et gensyn af tidligere byrådsmedlem for Venstre gennem mange år, Dina Oxfeldt.

Dina Oxfeldt sad i Solrød Byråd i årene 2006-2017, og hun er nu igen trådt ind i byrådet som 1. suppleant for Venstre som følge af, at tidligere byrådsmedlem Jane Noer i december 2019 mistede sin valgbarhed i forbindelse med en dom.

”Vi kender Dina Oxfeldt som en vellidt og engageret byrådspolitiker, og til trods for, at det er under triste omstændigheder, at hun nu igen træder ind i byrådet, byder hele byrådet hende velkommen tilbage,” siger borgmester Niels Hörup.

Den 62-årige venstrepolitikker fortæller, at hun løbende har fulgt med i byrådets arbejde, og at hun er klar til at tage en tørn mere i borgernes tjeneste.

”Jeg ønsker det bedste for vores alle sammens Solrød Kommune, og jeg vil arbejde for, at vores kommune forbliver et godt og trygt sted at leve og bo,” siger Dina Oxfeldt.

Dina Oxfeldt træder ind i Social-, sundheds- og fritidsudvalget.

Samtidig overtager byrådsmedlem Lene Stevnhoved posten som formand for Børn og unge-udvalget, som Jane Noer tidligere bestred.

Del indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev