Finansministeren
besøger
Solrød

TIRSDAG D. 14. NOVEMBER BESØGTE FINANSMINISTER KRISTIAN JENSEN (V) VENSTRES VALGBUTIK I SOLRØD CENTER

Mange borgere og virksomhedsrepræsentanter var mødt op for at møde finansministerens og høre hans syn på den aktuelle økonomiske situation.

Gæsterne fik samtidig lejlighed til at høre Solrøds borgmester, Niels Hörup, fortælle om Venstres visionen for DIT OG MIT SOLRØD.

”Jeg var glad for at se de mange solrødborgere, som var mødt op for at høre Kristian Jensens oplevelser her midt i valgkampen. Det er mit indtryk, at Solrøds borgere er meget interesserede i politik – ikke blot de sædvanlige emner, men politik som berører almindelige mennesker, såsom gode skoler, sikre veje og de fremtidige planer for kommunen,” siger borgmester Niels Hörup.

Han fortsætter: ”Jeg håber, at der de sidste dage op til valget kommer mange forbi vores Valgværksted, hvor jeg vil være hver dag for at tale om store og små politiske emner – eller blot hyggesamtale over en kop kaffe”.

Venstres Valgværksted har åbent hver dag i centrets åbningstid og i den kommende weekend også søndag kl. 10-14, hvor der er flere aktiviteter og konkurrencer for børn, unge og voksne.

Alle er velkomne.

Venstres Valgværksted
Solrød Center 107

Del indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev