Helt nye
muligheder
for politisk
samtale i
Solrød

SIDEN FORÅRET HAR SOLRØDS BORGMESTER NIELS HÖRUP VÆRET PÅ GADER OG STRÆDER FOR AT TALE POLITIK MED BORGERNE

Det har været Venstre i Solrøds ambition at inddrage vælgerne i at forme fremtidens Solrød.

Det er sket ved at indbyde alle til helt åbne dialogmøder, hvoraf der blev afholdt 3 større i foråret.

Dialogmøderne blev meget populære, såvel blandt tilhængere som tvivlere, og resultatet af de mange input, blev siden indskrevet i Venstres valgprogram.

Den tætte kontakt til Solrøds borgere er fortsat her op til valget, og siden d. 28. oktober har Niels Hörup været tilstede i Venstres valgbutik hver dag. Rigtigt mange borgere har valgt at besøge butikken, få en kop kaffe og tale med Niels Hörup og Venstres kandidater, om såvel stort som småt i Solrød kommune.

Her de sidste dage før valget, er der nu også mulighed for at chatte med borgmester Niels Hörup her på siden – se åbningstider for chatten her.

“Det har været inspirerende at møde så mange mennesker herude i virkeligheden, og ikke blot på de sociale medier. Det er nemlig mennesker, som tager aktiv del i det vi kalder “DIT OG MIT SOLRØD”. Jeg mødte mange engagerende og aktive borgere ved Venstres temamøder i foråret og har ikke mindst de seneste 20 dage mødt engagerede solrødborgere, her hvor jeg hver dag har været i valgbutikken”.

“Jeg har haft besøg af mange, som gerne kommer med kommentarer og ønsker – positive såvel som kritiske – til fremtidens Solrød. Det har været vælgere som har læst vores mere en 10 sider valgprogram for de næste 4 år – som findes på vores hjemmeside – eller mennesker som har haft behov for at tale om specielle ønsker til hvordan vi indretter vores fælles hverdag”.

“Jeg oplever det som en gave at kunne diskutere politik ansigt til ansigt, med så engagerede borgere. De sidste dage har man også mulighed for at chatte med mig, hvis man ikke har mulighed for at besøge Venstres valgbutik, hvor jeg til stede både lørdag, søndag og mandag.”

I den kommende weekend har Venstres valgbutik åbent både lørdag og søndag, hvor der sker meget i butikken.

Der er bl.a. børnekonkurrencer, konkurrence på tid om hvem der hurtigst kan samle det store puslespil, og hvor vinderen bliver afsløret på søndag kl. 12.00.

Der er også konkurrencen “Gæt hvor mange mandater” Venstre får til det kommende kommunalvalg.

Valgbutikken finder man i Solrød Center 107 (overfor Fitness World).

Del indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev