velkommen
til peter
klokker

Peter Klokker erstatter Sabrina Zimmerman i Solrød Byråd

Byrådsmedlem Sabrina Zimmerman fra partiet Venstre flytter fra Solrød Kommune, og hendes plads i byrådet overtages derfor af suppleant Peter Klokker.

Byrådsmedlem Sabrina Zimmerman, der blev valgt ind i Solrød Byråd for partiet Venstre ved kommunalvalget i 2017, flytter fra Solrød Kommune og forlader derfor fra den 9. oktober 2020 Solrød Byråd. Dermed overgår hendes plads i byrådet til Peter Klokker, der er suppleant på Venstres liste. En handling, der officielt blev godkendt af byrådet på byrådsmødet den 5. oktober 2020.

”Peter er en engageret person og lidt af en ildsjæl i Kirke Skensved, hvor han bor og er en del af menighedsrådet. På byrådets vegne vil jeg ønske ham hjertelig velkommen i byrådet samtidig med, at jeg gerne vil sige 1.000 tak til Sabrina Zimmerman for hendes med- og modspil samt ikke mindst hendes store og engagerede indsats i folkestyrets tjeneste. Det har været en sand fornøjelse at arbejde sammen med Sabrina, og jeg ønsker hende det bedste for fremtiden,” siger borgmester Niels Hörup.

Den 57-årige Peter Klokker bliver en del af byrådet fra og med den 9. oktober 2020 og den resterende del af valgperioden.

”Det er nyt for mig at sidde i byrådet, men det er absolut ikke nyt for mig at kere mig om Solrød Kommune og mine medborgere. Særligt vores landsbyer har en plads i mit hjerte, og jeg glæder mig til at tage fat på byrådsarbejdet,” siger Peter Klokker.

Sabrina Zimmermans plads i Familie- og uddannelsesudvalget overgår til Peter Klokker, og hendes plads som suppleant i Handicaprådet overgår ligeledes til Peter Klokker.

Del indlæg

Tilmeld dig vores nyhedsbrev