Liv og glade
dage til
høstfest i
Havdrup

BÅDE BØRN OG VOKSNE VAR I LØRDAGS SAMLET TIL EN FÆLLES HØSTFEST OG KRÆMMERMARKED VED STATIONSPLADSEN I HAVDRUP

Venstres 15 kandidater til kommunevalget  var til stede, og de vil arbejde for et endnu bedre Havdrup.

Det var årets første efterårslørdag, men solen skinnede fra en næsten skyfri himmel. Mange borgere var mødt op, faktisk så mange, at det var svært at finde en parkeringsplads i området.

De mange fremmødte kunne også mærkes i Venstres stand, hvor Venstres kandidater til kommunalvalget fik talt med rigtigt mange mennesker dagen igennem. Udover de 15 Venstre-kandidater kunne man også møde Bertel Haarder, medlem af folketinget og forhenværende minister, som i dagens anledning havde lagt vejen forbi Havdrup.

For de mange fremmødte, som alle deler en stærkt tilknytning til Havdrup, er der spændende ting at se frem til for byen. I talen af Solrøds borgmester Niels Hörup (V) blev det bl.a. fremhævet, at Solrød Kommune er i vækst. Flere og flere ønsker at bosætte sig i kommunen, og med 22.313 indbyggere i Solrød Kommune, hvoraf 4.107 er bosat i Havdrup, slår Solrød sin egen rekord for antal indbyggere. Og for beboerne i Havdrup er der godt nyt. Det kommende projekt ”vi hjerter Havdrup” skal med 3. mio. kr. i ryggen omdanne Havdrups bymidte til et samlingssted, der skal afspejle Havdrups helt særlige identitet. Bymidten skal give mulighed for endnu flere fælles arrangementer, som kan være med til at samle Havdrups indbyggere.

Selvom høstfesten traditionelt set er fejringen af, at årets høstarbejde er slut, er arbejdet for et bedre Havdrup langt fra ovre. I talen slog Niels Hörup fast, at Venstre videre vil arbejde for kunstgræs ved Havdrup Idrætscenter, en udvidelse af Havdrup Skole og en løsning på det skarpe og utrygge sving i Gl. Havdrup.

Da dagen var omme, var det en glad borgmester, der drog hjemad: ”Det står klart for mig, at vores slogan ’Dit og Mit Solrød’ er blevet taget godt imod, og jeg fornemmer en solid opbakning til Venstres politik. Det lover godt for fremtiden” siger Niels Hörup.

Del indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev