Mødborgmester
Niels Hörup:
I
erhvervslivet

ERHVERVSLIVET I DANMARK ER FORUDSÆTNINGEN FOR VORES VELSTAND

Klik her: Mød borgmesteren på en tur i erhvervslivet

Her skabes der økonomisk udvikling, arbejdspladser og dermed fundamentet for vores velfærdssamfund.

Uden erhvervslivet er der intet grundlag for de store kerneområder som dagpasning, skoler, infrastruktur, sundhed og ældrepleje.

Venstre i Solrød ønsker at skabe et velfungerende partnerskab med det lokale erhvervsliv og deres respektive organisationer, og det vil vi realisere ved at gennemføre vores erhvervspolitiske mærkesager.

Solrød er ikke – og skal ikke være – en stor industri- og erhvervs kommune, men for Venstre i Solrød er det fundamentalt at sikre de bedste rammer for iværksætteri, håndværk og erhverv, og de virksomheder som vælger at etablere sig kommunen.

Venstre vil i den kommende valgperiode yderligere fokusere på, at skabe og støtte virksomhedernes etablerings-og vækstmuligheder.

Vi vil dels forbedre og understøtte de generelle vilkår for at drive erhverv og iværksætteri, og dels fokusere på at effektivisere kommunens arbejdsprocesser i god dialog med nuværende og kommende virksomheder, så virksomhederne hurtigere og smidigere kan omsætte deres planer i praksis.

Venstre vil undersøge muligheden for, at få ISO-certificeret alle erhvervsrettede og tekniske arbejdsprocesser i kommunen til gavn for erhvervslivet og dermed kommunens økonomi.

Vi vil i den kommende periode skabe en specialiseret indgang for kommunens virksomheder, så virksomhedens medarbejdere har et særligt kontaktpunkt i kommunens administration.

På den måde at lettes virksomhedernes dialog med offentlige forvaltning, til gavn for alle parter.

Venstre vil sikre, at der bliver skabt en bedre kommunikation med erhvervslivet fra Solrød Kommune, og herunder styrke dialogen med erhvervslivet ved at arbejde for – sammen med virksomhederne – at danne et velfungerende erhvervsråd.

For at fremme iværksætteri mest muligt, vil Venstre arbejde for, at der bliver dannet et vækstforum og et iværksætterråd.

Solrød Kommune har brug for at sikre, at iderigdom, passion og viden bliver til økonomisk vækst og – ikke mindst – til arbejdspladser i kommunen.

Det har vi brug for, når vi skal videreudvikle Solrød med det bedst mulige økonomiske grundlag.

Del indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev