Hilsen fra
niels hörup

Nu er det blevet efterår og vejrudsigten står på “sol, regn og rusk”.

Alle 15 Venstre byrådskandidater er klædt godt på til den kommende valgkamp, og vi står i stærkeste opstilling klar til at give alt, hvad vi har i os. Vi glæder os til en spændende og sober valgkamp.

I lørdags var vi samlet til “Demokratiet Dag” i Havdrup Center, som var arrangeret af SuperBrugsen i Havdrup. Det var i stedet for den traditionsrige Høstfest, der blev aflyst på det planlagte tidspunkt som følge af Coronapandemien.

På Venstres stand var de fleste kandidater samlet og fik mange gode samtaler med vælgerne. De var meget interesserede i at høre om vores mærkesager, at tale med vores kandidater og ikke mindst i konkurrencen “Din drøm for fremtidens Solrød”. Præmien var et gavekort på 500 kr. til SuperBrugsen i Havdrup.

Mange børn var også forbi og deltog i tegnekonkurrencen med opgaven: ”Tegn din drømmelegeplads”. Også her var der selvfølgelig et gavekort på højkant, og en stolt Valdemar kan nu købe fredagsslik i SuperBrugsen i Havdrup for 250 kr.

Alle partier var inviteret til at holde en politisk tale på 5 minutter. Jeg indledte med at takke SuperBrugsen for initiativet, og da dagen var en erstatning for den aflyste Høstfest, gav jeg mikrofonen til vores kandidat Henning Madsen.

Han var det helt naturlige talervalg i Havdrup Center, da han både er familiefar, bor i Gl. Havdrup og er lokal landmand. Det var en super fin tale, som var med til at gøre ”Demokratiet Dag” festlig og fornøjelig.

De bedste hilsner
Niels

Tilmeld dig vores nyhedsbrev