velkommen
tilbage!

Jeg håber, du har nydt den, slappet af og ikke mindst ladet batterierne op til en ny spændende sæson i politik med Coronapandemien i aftagende fase og under kontrol.

Lokalpolitisk står budget 2022 og kommunevalg d.16. november 2021 øverst på dagsordenen i byrådsgruppen og kandidatholdet, og jeg er sikker på, at vi får nok at se til.

Der er ingen tvivl om, at tonen i valgkampen bliver hård, personlig og fyldt med kamp til stregen – og ganske sikkert også langt over stregen. Men jeg kan jeg love dig, at Venstre har fokus på vores egen politik, nemlig alt det vi vil gennemføre til gavn for Solrød Kommunes borgere, virksomhederne og foreningslivet.

Vores valgkamp vil blive ført i en ordentlig og respektfuld tone, og vi vil ikke lade os provokere til at passere grænsen for anstændighed og respekt. Solrød Kommune har med Venstre i spidsen for byrådet udviklet sig til et godt og trygt sted at leve og bo. En fantastisk kommune som vi sammen med borgerne og det politiske arbejde i byrådet, vil gøre endnu bedre i fremtiden.

Vi kalder vores vision: SOLRØD FOR FREMTIDEN, og det kommer du til at høre meget mere om i den kommende tid.

Har du spørgsmål, kommentarer eller et godt råd? Ring eller skriv – jeg glæder mig til at høre fra dig.

De bedste hilsner
Niels Hörup, hele Solrøds borgmester

Tilmeld dig vores nyhedsbrev