Stor
spørgelyst på
vælgermødet
i Jersie

BORGMESTER NIELS HÖRUP (V) MØDTE STOR SPØRGELYST PÅ VÆLGERMØDET I JERSIE

Det var en veloplagt borgmester Niels Hörup, som var til vælgermøde i Jersie forsamlingshus, hvor der var en stor spørgelyst omkring udviklingen i landsbyerne.

Niels Hörup fik lejlighed til at fortælle om Venstres vision for DIT OG MIT SOLRØD, hvor der netop er lagt vægt på udviklingen i landsbyerne i Solrød Kommune.

”Især glædede det mig, at der stort set var enighed blandt partiernes spidskandidater omkring en ny cykelsti mellem Kr. Skensved og Naurbjerg – som jo er en af Venstres mærkesager – og om at undersøge muligheden for et servicetjek af landsbyernes lokalplaner. Lever lokalplanerne op til alle moderne standarder, når det gælder f.eks. bygningers materialer og ikke mindst når det drejer sig om de nye boformer, som borgerne ønsker i fremtiden.  Alt dette er jo vigtigt når det gælder det gode liv i hele Solrød Kommune,” sagde Niels Hörup

Han fortsætter: ”Vi mener som bekendt, at dét som er godt for landsbyerne, er godt for hele kommunen.”

Der blev naturligvis også drøftet skat, økonomi og ældrepolitik, som er områder hvor Venstre fik lejlighed til at redegøre for deres vision for de næste 4 år.

Niels Hörup fik denne gang lov til at runde debatten af, hvor han på 2 minutter fik oplistet en hel række af de store og vigtige resultater som et enigt byråd har opnået de seneste 4 år, som blandt andet at Solrød Kommune ligger som nummer 5 af 98 kommuner, når det gælder tilfredse borgere, at kommunen har det 13. laveste skatteniveau, og at der er gennemført mange brede og ansvarlige budgetaftaler, som der er tradition for i byrådet.

Niels Hörup sluttede af med endnu en gang at bekræfte, at en stemme på Venstre, er en stemme på fortsat udvikling og velstand i Solrød Kommune.

I den kommende weekend kan man møde borgmester Niels Hörup i Venstres Valgværksted i Solrød Center – både lørdag og søndag.

Så er der stadig noget du er i tvivl om, eller har lyst til at diskutere med Venstres kandidater, så kom forbi valgværkstedet og få en kop kaffe og en god politisk samtale.

Samtidig er der stadig masser af aktiviteter i valgværkstedet, og søndag kl. 12.00 kåres vinderen af puslespilskonkurrencen, hvor det gælder om at samle spillet hurtigst muligt.

Til vinderen er der en stor præmie på spil til en værdi af 2.500 kr.

Valgværkstedet ligger overfor Fitness World i Solrød Center 107.

Del indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev