Venstres 3.
åbne
udviklingsworkshop

Pepes Bar i Havdrup var rammen om Venstres 3. åbne udviklingsworkshop

Der er valg til byrådet den 21. november 2017, og onsdag aften havde Venstre i Solrød inviteret til den sidste af 3 åbne udviklingsworkshops inden sommerferien 2017, med fri adgang for alle interesserede borgere i Solrød Kommune.

For at give inspiration til aftenens debatter, var der igen inviteret 4 spændende Venstre-uafhængige oplægsholdere til at facilitere aftenens debatter ved cafebordene i Pepes Bar. Her delte deltagerne ud af deres drømme omkring temaerne By-, Landsby- og Naturliv, som kommer til at indgå i det videre politiske arbejde i byrådet i næste valgperiode fra januar 2018.

Oplægsholderne var Jesper Dahl (Radulf, Det danske Spejderkorps i Solrød og Jersie), Kenn Christensen (Kirke Skensved Landsbylaug), Søren Enevoldsen (Naturlivet i Havdrup) og Tony Christrup (udviklingsdirektør Arkitektgruppen / landsformand for Byggesocietetet).

”Aftenen gav os i Venstre en rigtig god fornemmelse for det, der har størst betydning for det gode hverdagsliv, uanset hvor i livet du er, og hvor du bor”, siger Solrøds borg- mester Niels Hörup, og fortsætter: ”Vores tanke med disse workshops har været at få input – og gerne fra mennesker uden for egne rækker – så ”blinde vinkler” afdækkes, og vi sikrer et solidt grundlag for vores arbejde for Solrød Kommune. Det synes jeg lykke- des igen onsdag aften”.

Del indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev